Wij zijn dagelijks open van 05:30 tot 23:00. Ook op feestdagen. Meer info hoe of wat? info@y-mind.be of 0496539944

Een trainingsprogramma op je lijf geschreven en uitvoerbaar op een tijd die bij jou past. Individueel of met tweeën werken aan je lichaam met weerstandsapparatuur, losse gewichten of conditionele apparatuur. Je bepaalt jouw doel en onze instructeurs maken een programma dat regelmatig wordt aangepast aan je wensen en behaalde resultaten.

Cardiotraining

De nadruk ligt vooral op hart- en longtraining. Dit gaat enkel accuraat met hartslagmeting en dito toestellen. Jouw uithoudingsvermogen wordt groter zodat een inspanning steeds gemakkelijker wordt. Deze vorm van training is een must voor wie zijn gewicht onder controle wil houden.

Figuurtraining

Juist gelocaliseerde oefeningen kunnen je lichaam op de gewenste plaatsen bijwerken. Met typische bewegingen en aangepaste machines wordt er een bepaalde oefenreeks samengesteld zodat de spieren een juiste vorm krijgen (bemerking: vet verandert niet in spieren!!).

Krachttraining

Specifieke sporten (voetbal, volleybal, basketbal, …) vereisen een speciaal trainingsschema. Duw -, slag- en springkracht verbeteren daadwerkelijk.